casska Yönetici
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 32 Adım : Samet Sunman Mesaj Sayım : 4627 Doğum Yılı : 14/08/92 Rep Seviyem : 117862 Rep Puanım : 145004 Nasılım : Nerden : İstanbul- Sakrya Lakap : casska Takım : Fenerbahçe Kayıt tarihim : 05/09/08
| Konu: :: Spider-Man 2 Hikayesi :: Çarş. Ekim 14 2009, 04:46 | |
| "İnanıyorum ki , hepimizin içinde bizi dürüst kılan , bize güç veren , bizi asil yapan ve en sonunda gurur içinde ölmemizi sağlayan bir kahraman var. Bazen bizim bile sağlam durmamız ve en çok istediğimiz şeyden , rüyalarımızdan bile vazgeçmemiz gerekebilir." ~ My Hala Yumuşak başlı Peter Parker' ın uzun süreli aşkı Mary Jane'den uzaklaşıp , Örümcek Adam , olarak sorumluluğa giden yolu seçmesinin üzerinden 2 yıl geçmiştir. Peter , güçlerinin nimet ve lanetinin üstesinden gelmeye çabalarken yeni meydan okumalarla yüzleşmelidir. Bir yandan yakalanamayan süperkahraman Örümcek Adam olarak diğer yandan yaşamın içindeki bir kolej öğrencisi olarak çifte kimliğini dengelemek zorundadır. Peter'ın en önem verdiği ilişkiler bozulma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Peter'ın M.J için duyduğu yaşam boyu özlemi , gizli yaşamını ortaya çıkarmamak ve aşkını ilan etmemek için savaşırken , daha da yoğunlaşır. bu arada M.J kendi hayatına devam eder. Oyunculuk kariyerine başlamıştır ve hayatında yeni bir erkek vardır. Peter ' ın en iyi arkadaşı Harry Osborn 'la olan ilişkisi , Harry 'nin Örümcek Adam 'a karşı büyüyen iç duygusu yüzünden gölgelenmiştir , çünkü onu babasının ölümünden sorumlu tutmaktadır. Peter 'ın hayatı, yeni güçlü düşmanı parlak Dr. Otto Octavius ' la karşı karşıya gelince daha karışık hale gelir. Çok amaçlı multi-kollarla donanmış ve bir manyak olarak yeniden beden bulmuş Dr.Ahtapot'tur düşmanı . Peter artık kaderini kabullenmeyi öğrenmeli ve bu şeytani çılgın adamı sekizgen izlerinden yol çıkarak durdurmak için tüm süper kahraman yeteneklerini kullanmalıdır. | |
|
Dj Hakan Omnitrix Ustası
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 28 Adım : Hakan Mesaj Sayım : 5640 Doğum Yılı : 18/04/96 Rep Seviyem : 355 Rep Puanım : 23499 Nasılım : Nerden : evden :D Lakap : Çılgın Jeff Takım : Gs Kayıt tarihim : 01/05/09
| Konu: Geri: :: Spider-Man 2 Hikayesi :: Paz Ekim 18 2009, 06:08 | |
| | |
|
(**ben10**) Omnitrix Ustası
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 24 Adım : yok Mesaj Sayım : 2666 Doğum Yılı : 15/06/00 Rep Seviyem : 645 Rep Puanım : 14552 Nasılım : Nerden : geldin sen? Lakap : ın ne senin? Takım : bende yok Kayıt tarihim : 30/03/09
| Konu: Geri: :: Spider-Man 2 Hikayesi :: C.tesi Ara. 19 2009, 03:38 | |
| | |
|