(**ben10**) Omnitrix Ustası
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 24 Adım : yok Mesaj Sayım : 2666 Doğum Yılı : 15/06/00 Rep Seviyem : 645 Rep Puanım : 14552 Nasılım : Nerden : geldin sen? Lakap : ın ne senin? Takım : bende yok Kayıt tarihim : 30/03/09
| Konu: haidsler29 Cuma Ocak 15 2010, 21:14 | |
| Bayram sabahı Müslümanlar, namaz için camilerde toplanınca, Allahü Teâlâ, meleklere, �İşini yapıp ikmal edenin karşılığı nedir?� diye sorar. Melekler de, �Ücretini almaktır� derler. Allahü Teâlâ da, �Siz şahit olun ki, Ramazandaki oruçların ve namazların karşılığı olarak kullarıma kendi rızamı ve mağfiretimi verdim. Ey kullarım, bugün benden isteyin, izzet ve celâlim hakkı için istediklerinizi veririm� buyurur.... (İmam Beyheki) Şüphesiz bu Kur'an tesirli olarak nazil olmuştur. Öyle ise onu okuduğunuz zaman ağlayınız. Ağlamasanız da ağlamaklı okuyunuz. Kur'an okurken makamla okumaya çalışınız. Kim Kur'an'ı makamla ve güzel sesle okumaya çalışmazsa bizden değildir. (İbni Mace, İkame 176) Kim Kadir gecesini, faziletine inanarak ve mükafatını da Cenab-ı Haktan bekleyerek, ihya ederse, o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır. (Tecrid-i sarih c.1, s. 45.) | |
|
Junıor_Jeff_Hardy Omnitrix Ustası
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 27 Adım : Adınızı Yazınız Mesaj Sayım : 1764 Doğum Yılı : 06/10/97 Rep Seviyem : 48 Rep Puanım : 4737 Nasılım : Nerden : ankara Lakap : ----------- Takım : Seçilmemiş Kayıt tarihim : 14/07/09
| Konu: Geri: haidsler29 Cuma Ocak 15 2010, 21:24 | |
| | |
|