BEN 10 TÜRKİYE,Tr,Ben 10 Türkçe Bölümler,Ben10 Resimleri,Ben10 Videoları,Ben10 Hakkında Haberler,Ben10 Gifleri,Ben10 Hareketli Resimleri,Ben10 Pc Oyunu,Ben10 İndir,Ben10 Download,Ben10 Hareketli Gifleri, Ateş Topu Resimler,Ben10,Fun Sitesi,Ben 10 4.sezon |
Msn Grup: group829325@groupsim.com
Ben 10: Ultimate Alien Türkçe Altyazılı 1. Bölüm için tıklayın... Ben 10: Alien Force Son Savaş (Final Battle) Türkçe Dublaj Son Bölüm için tıklayın...@ben10tr.com uzantılı mail almak istiyenler tıklasın |
|
| WWE RPG Diva Seçimi..! | |
|
+14Blade Junıor_Jeff_Hardy efeko Dark Magician John Hardy SawyeR Rey Mysterio619 €scap€ Rey Cena •ىàؤô !!Sosyopat!! DeepCore Rey Orton Sub-Zero 18 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Sub-Zero Atıldım :(
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 29 Adım : MeRT Mesaj Sayım : 6587 Doğum Yılı : 15/08/95 Rep Seviyem : 167 Rep Puanım : 26278 Nasılım : Nerden : Bizim Evden :D Lakap : JoHN CeNa Takım : oRDuSPoR Kayıt tarihim : 23/04/09
| Konu: WWE RPG Diva Seçimi..! C.tesi Ocak 16 2010, 09:48 | |
| Konunun ilk mesajı :Evet arkadaşlar her süperstar'ın bir divası olmalı diye düşündüm şahsen ben Maria'yı seçiorum imzasına ekliyecek herkez ve ilk davranan alır kavga gürültü yok.! ve divalar ile tag maçları olabilir WWE RPG Divas: Alicia Fox Ashley ------> R-TruthBeth Pheonix-----> Junior_Jeff_Hardy (Rey Mysterio) Brie Bella ---------> Blade (Chris Jericho) Eve Torres ------> Can10 ( Jeff Hardy )Gail Kim Jillian -----------> Eddie ( Eddie Guerrero)Kelly Kelly-------> Jeff Cena ( John Morrison )Layla Lilia Garcia -------> SawyeR Hayabusa ( Goldberg )Maria --------> Sub-Zero ( John Cena ) Maryse--------->John Hardy2 ( Stone Cold Steve Austin )Melina ----------> KaanTm Michelle McCooL ---------> Dark Magician (Kofi Kingston) Mickie --------> Efeko (Kane) Natalya -----------> Rey Mysterio619 Nikki Bella Rosa Mendes Savannah ----------> BursaLLıCocuqq ( CM punk ) Tiffany-------> R.v.D (sago) Trish Stratus ----> JEFFHARDY (Undertaker)
En son Sub-Zero tarafından Ptsi Ocak 18 2010, 03:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
| | |
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|