Türkiyenin En Büyük Ben10 Türkçe Paylaşım Platformu
Yönetim: Casska - egegs1
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
jeff hardy ile ilgili haber!wwe! Uyeols10
Yönetim: Casska - egegs1
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
jeff hardy ile ilgili haber!wwe! Uyeols10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BEN 10 TÜRKİYE,Tr,Ben 10 Türkçe Bölümler,Ben10 Resimleri,Ben10 Videoları,Ben10 Hakkında Haberler,Ben10 Gifleri,Ben10 Hareketli Resimleri,Ben10 Pc Oyunu,Ben10 İndir,Ben10 Download,Ben10 Hareketli Gifleri, Ateş Topu Resimler,Ben10,Fun Sitesi,Ben 10 4.sezon

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Msn Grup: group829325@groupsim.com
Ben 10: Ultimate Alien Türkçe Altyazılı 1. Bölüm için tıklayın... Ben 10: Alien Force Son Savaş (Final Battle) Türkçe Dublaj Son Bölüm için tıklayın...
@ben10tr.com uzantılı mail almak istiyenler tıklasın

jeff hardy ile ilgili haber!wwe!

YazarMesaj
Y2J
Forumun Manyağı Oldum
Forumun Manyağı Oldum
Y2J

jeff hardy ile ilgili haber!wwe! NBW23725
jeff hardy ile ilgili haber!wwe! 11110
Uyarı Uyarı : 1 Uyarı Almış
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Yaşım Yaşım : 26
Adım Adım : Adınızı Yazınız
Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 1495
Doğum Yılı Doğum Yılı : 03/02/98
https://i.servimg.com/u/f14/12/94/99/19/zxzxzx10.png
Rep Seviyem Rep Seviyem : 64
Rep Puanım Rep Puanım : 4535
https://i.servimg.com/u/f14/12/94/99/19/zxzxzx10.png
Nasılım Nasılım : jeff hardy ile ilgili haber!wwe! Yk-
Nerden Nerden : istnbul
Takım Takım : Seçilmemiş
Kayıt tarihim Kayıt tarihim : 17/10/09
jeff hardy ile ilgili haber!wwe! 111102

jeff hardy ile ilgili haber!wwe! Empty
MesajKonu: jeff hardy ile ilgili haber!wwe!   jeff hardy ile ilgili haber!wwe! EmptyÇarş. Ocak 20 2010, 07:04

Dünyaca ünlü güreş starı Jeff Hardy bir duruşmaya daha çıkacak... Tutuksuz olarak Kokain davası devam eden Hardy kardeşlerden Jeff'e gelen teklif iddiaarı hakkında kısa bir bilgi edindik... Jeff dönerse WWE'de olacak mı? Bilgi kaynağı ve haber bir tık ötede....

Bildiğiniz üzere Jeff, TNA gecesinde boy göstermiş ve tüm dünya İngiltere'deki bu şova kilitlenmişti.. O karşılaşmayı sitemizden yayınlamış ve Jeff Hardy'nın çılgınca yaptığı haraketleri bu siteden sizlere duyurmuştuk...

Şimdi de Jeff Hardy'nin 3. duruşması bekleniyor. 26 Ocak tarihinde ABD'de yapılacak mahkemede sonuç çıkacak mı bilinmiyor ancak kendisine gelen ve gelmeyen teklifler şimdiden belli. ... Devamını Gör

TNA firması Jeff'e kendilerinde güreşmesi için resmi teklifi yapmış durumda... Jeff Hardy'nin ise danışmanlarına ve yakınlarına TNA ile kesin kararını vermeden önce danıştığı bildirildi. Ancak bir kesin olay daha varki kendine WWE firması henüz teklif yapmadı. Alınan bilgilere göre Jeff'in WWE'nin kendine sahip çıkmamasına çok üzüldüğü ve bu sebeple tercihini TNA'dan yana kullanacağı öğrenildi...

KAynak:Altın yumruklar

arkadaşlar wwenin teklif yapma durumu falan gerçek deil hiç bi teklif etmemiş yapma böle yapma böle yapma böle

jeff hardy ile ilgili haber!wwe!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» jeff hardyle ilgili yeni bir haber daha
» jeffle ilgili sevindirici bir haber