The Sexiest of the Sexy Bölüm Moderatörü
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 27 Adım : Ronan Hall Mesaj Sayım : 1039 Doğum Yılı : 02/08/97 Rep Seviyem : 66 Rep Puanım : 3076 Nasılım : Nerden : Second City Lakap : King of Africa Takım : Galatasaray Kayıt tarihim : 20/03/10
| Konu: 08/07/10 WWE Superstars Perş. Tem. 08 2010, 03:22 | |
| Bundan sonra WWE Senaryoları'mı buraya yazacağım.Perşembe günü Superstars,Cuma günü Smackdown ve Pazartesi günü RAW senaryolarını yazacağım.(Herşeyi kendi kafamdan uydurdum.)Yani hiçbirşey gerçek değildir!Bunu biliniz...Umarım hoşunuza gider.(Arkadaşlar senaryolar sığmaz diye flood yapmak zorunda kalıyorum.Ama niyetim bunları yazıp post kasmak değil, sizi eğlendirmektir! Şov bitmeden yorum yapmayınız... WWE SuperstarsMaçlar:Ted DiBiase VS John Morrison Tyson Kidd VS Jey Uso Ted DiBiase VS John MorrisonIts a New Day çalıyor ve Ted ringe geliyor.Ardından Morrison'un müziğini duyuyoruz ve maç başlıyor Ted ile Morrison Lock Up ile başlıyor.Ted Morrison'u takla attırıyor ve bir Headlock bağlıyor.Morrison biraz debelleniyor,hakem ona soruyor pes ediyor musun diye ama Morrison hayır diyor ve Ted'in kafasına bir tekme atıyor.Birşey olmuyor 2.yi de atıyor ve Ted başını tuta tuta iplere gidiyor Morrison kalkıyor ve iplerden geriliyor, ve iplerde duran Ted'e bir Clothesline ile dışarıya yolluyor.Ted ne olduğunu anlamıyor.Hakem sayıyor...1! 2! 3! ama Ted içeriye giriyor.Morrison'la bakışıyor Lock Up yapacaklar ama Ted onu kandırıyor ve karnına bir tekme atıyor ardından Scoop Slam ve bir tuş denemesi! Hakem sayıyor, 1! ama kalktı.Ted onu kaldırıyor ve kafasına yumruk indiriyor.Sonra Irısh Whip yapıp iplere gönderiyor eğiliyor ama Morrison Ted'e tekme atıyor.Sonra Morrison iplerden gerilerek Dropkick vuruyor! Tuş denemesi...1! 2! ama kalktı.Morrison Ted'i kaldırıyor ve bacağına tekme atıyor.Sonra iplerden zıplayıp bir Moonsault! İnanılmaz , ardından tuş denemesi! 1,2 ama kalktı! Morrison bacağından tutup köşeye getiriyor! Aman Tanrım! Yoksa Starship Pain'mi gelecek, Morrison Ted'i köşeye getiriyor, ardından hazırlanıyor ve zıplıyor ve Starship Pain! ama Ted dizleriyle engelliyor ve Morrison bayılıyor.Ardından Ted tuşa gidiyor! 1,2,2,5 ! Aman Tanrım kalkıyor.Ve Ted Morrison'un kalkmasını bekliyor.MDD için hazırlanıyor! Ardından arkasına geçiyor.Morrison kalkıyor ve Ted arkasındayken onu yakalayıp Million Dolar Dream! yapıyor.Ardından tuş denemesi.1,2,3... Dın Dın Dın! Its a New Day çalıyor ve Ted Morrison'a kötü kötü bakışlar atıp oradan uzaklaşıyor! Sıradaki maçımız! Tyson Kidd VS Jey UsoThe Hart Dynasty'nin müziğini duyuyoruz konuşarak geliyorlar ve içeri sadece Tyson giriyor.Ardından The Usosların müziğini duyuyoruz ve geliyorlar ama içeri sadece Jey Uso giriyor.Maçımız başlıyor.Dın Dın Dın! Tyson Kidd'le Jay Uso Lock Up ile başlıyorlar ama Jey Tyson'ın karnına diz vuruyor! Sonra bir ScoopSlam yapıyor ve tuş denemesi! 1... ama kalktı! Jey kızgın bakışlarla Tyson'ı kaldırıyor ve Irish Whip'e yolluyor Tyson iplerden gelirken Jey onu belinden tutuyor ve bir Belly to Belly Suplex geliyor.Ardından tuş denemesi! 1,2! ama kalktı.Jey onu kaldırıyor ve Hart Dynasty'e bakıyor sonra Jey Tyson'ı köşeye çıkartıyor ve bir yumruk atıyor.Sonra kendisi de iplere çıkıyor.Aman Tanrım! Superplex'mi gelecek! Sonra kolunu başına alıyor biraz daha yukarı çıkıyorlar.Ardından! derken Natalya ipleri sallıyor ve Jey düşüyor.Tyson çabucak toparlanıyor ve yerde yatan Jey'e bir Diving Crossbody yapıyor.Ve tuş denemesi.1,2...! Ama Kalktı!İnanılmaz! Tyson onu kaldırıyor ve bir Suplex, tekrar kaldırıyor ve bir Suplex daha.Ardından tuş denemesi! 1,2..! Ama kalktı tekrar.Güzel bir maç izliyoruz! Tyson Jey'i kaldırıyor ve Irish Whip'e yolluyor.Ardından Flapjack yapıyor.Jey karnını tutuyor ve yerde debelleniyor.Tyson iplere gidiyor ve bir Moonsault! Ardından tuş denemesi.1,2,2,5 ! ama kalktı! İnanılmaz! Ve içeri Jimmy Uso giriyor ve Tyson'a yumruk darbeleri indiriyor ama o sırada DH Smith geliyor ve bir tekme atıp DDT çakıyor Jimmy'e Natalya ve Tamina bu olayı şaşkınlıkla izliyor! Tyson toparlanıyor ve Jey'e tekmeler savuruyor yerde, aynı zamanda DH Smith'te öyle yapıyor.Sonra DH Smith, Jimmy'i kaldırıyor, sonra Tyson iplerden zıplıyor ve bir Hart Attack! Aynı şeyi Jey'e de yapıyorlar! Maç No Contest bitiyor! Hart'ların müziği çalıyor ve gülerek Tag kemerlerini de kaldırarak gidiyorlar! Şovumuz burada bitiyor! İyi günler dileriz! WWE Superstars Ben 10 Türkiye Entertainment TM& ©2010 All Right Reserved
| |
|
SawyeR Yönetici
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 30 Adım : Duman Yağızhan Mesaj Sayım : 2341 Doğum Yılı : 17/09/94 Rep Seviyem : 101 Rep Puanım : 4695 Nasılım : Nerden : Nereye Lakap : Sawyer :) Takım : FeNeRBaHCe Kayıt tarihim : 15/07/09
| Konu: Geri: 08/07/10 WWE Superstars Perş. Tem. 08 2010, 04:16 | |
| Yazım yanlışları dışında iyi olmuş
| |
|
The Sexiest of the Sexy Bölüm Moderatörü
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 27 Adım : Ronan Hall Mesaj Sayım : 1039 Doğum Yılı : 02/08/97 Rep Seviyem : 66 Rep Puanım : 3076 Nasılım : Nerden : Second City Lakap : King of Africa Takım : Galatasaray Kayıt tarihim : 20/03/10
| Konu: Geri: 08/07/10 WWE Superstars Perş. Tem. 08 2010, 21:10 | |
| Başka yorum yok mu? Bugün SmackDown'u yapacağım. | |
|