casska Yönetici
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 32 Adım : Samet Sunman Mesaj Sayım : 4627 Doğum Yılı : 14/08/92 Rep Seviyem : 117862 Rep Puanım : 145004 Nasılım : Nerden : İstanbul- Sakrya Lakap : casska Takım : Fenerbahçe Kayıt tarihim : 05/09/08
| Konu: :: Spider-Man Hikayesi :: Çarş. Ekim 14 2009, 03:48 | |
| "Peter, bu yıllar, bir erkeğin geri kalan hayatında olacağı erkeğe dönüştüğü yıllardır, dönüşürken dikkatli ol. Büyük gücün büyük sorumluluk gerektirdiğini unutma" ~ Ben Amca 2002'de dünyanın en çok sevilen çizgi roman kahramanlarından biri beyaz perdeye sıçrama yaptı. Ağ atıcının çizgi romanının ilk basımından bu yana 40.yıl dönümüne denk getirilen filmde, genetiği değişime uğramış bir örümcek tarafından ısırılıp süper insan gücü ve bir örümcek gibi her yüzeye yapışabilme yetenekleri kazanan, sıradan bir öğrenci olan Peter Parker üzerine odaklanıyor. Yeteneklerini suçla savaşmak için kullanmaya and içer. Erken yaşta öksüz kalan Peter Parker, Queens, New York'da sevgili halası May ve amcası Ben'le yaşamaktadır. Peter normal bir öğrenci hayatı sürdürmektedir. Fotoğrafçı olarak okul gazetesinde çalışmakta, güzel kapı komşusu Mary Jane Watson'ın özlemini çekmekte ve arkadaşı Harry Osbon'la takılmaktadır. Bir okul gazetesinde Peter ve sınıf arkadaşları örümcekler hakkında bir bilim dergi alırken, Peter yeteneği değişime uğramış bir örümcek tarafından ısırılır. Kısa bir süre sonra, olağan dışı güçler kazandığını keşfeder; bir örümceğin gücü ve çevikliğiyle birlikte keskin ve hassas örümcek hissi. Önceleri, Peter , Mary Jane'i etkilemek için güçlerini para kazanmaya yönelik kullanmaya karar verir. Bir güreş müsabakasına katılır, yeni örümcek gücüyle maçı rekor bir sürede kazanır. ama organizatör Peter'a parayı ödemeyi reddeder. Dakikalar sonra organizatör soyulur ve Peter hırsızı durdurabilecekken, imtikam için durdurmaz. Trajik bir biçimde, hırsız arabayla suç mahallinden kaçarken Peter'ın amcası Ben'in bir zamanlar söylediği bir şeyi hatırlar: " Büyük güç büyük sorumluluk gerektirir." Peter bu cümleyi kalbine yazar ve olağanüstü güçlerini suçla , şehride örümcek adam olarak korumaya karar verir. Bu sırada, Harry'nin babası megalomanyak işadamı Norman Osborn kendi içinde bazı değişimler geçirmektedir. Bir deneysel formül ters gitmiştir, zekasını ve gücünü arttırmakta ama aynı zamanda onu deliğe çevirmektedir. O artık genç Peter Parker'in nihai ters kadar masum insanlara yardım ettiren ve suçla savaşmak için and içtiren, örümcek adamın baş düşmanı Yeşil Cin'dir. | |
|
Dj Hakan Omnitrix Ustası
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 28 Adım : Hakan Mesaj Sayım : 5640 Doğum Yılı : 18/04/96 Rep Seviyem : 355 Rep Puanım : 23499 Nasılım : Nerden : evden :D Lakap : Çılgın Jeff Takım : Gs Kayıt tarihim : 01/05/09
| Konu: Geri: :: Spider-Man Hikayesi :: Paz Ekim 18 2009, 06:07 | |
| | |
|
casska Yönetici
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 32 Adım : Samet Sunman Mesaj Sayım : 4627 Doğum Yılı : 14/08/92 Rep Seviyem : 117862 Rep Puanım : 145004 Nasılım : Nerden : İstanbul- Sakrya Lakap : casska Takım : Fenerbahçe Kayıt tarihim : 05/09/08
| Konu: Geri: :: Spider-Man Hikayesi :: Çarş. Ekim 28 2009, 11:52 | |
| | |
|
(**ben10**) Omnitrix Ustası
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 24 Adım : yok Mesaj Sayım : 2666 Doğum Yılı : 15/06/00 Rep Seviyem : 645 Rep Puanım : 14552 Nasılım : Nerden : geldin sen? Lakap : ın ne senin? Takım : bende yok Kayıt tarihim : 30/03/09
| Konu: Geri: :: Spider-Man Hikayesi :: C.tesi Ara. 19 2009, 03:39 | |
| | |
|
dan kuso Sitenin Tiryakisiyim
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 24 Adım : doğuş cebeci Mesaj Sayım : 418 Doğum Yılı : 12/10/00 Rep Seviyem : 1 Rep Puanım : 1123 Nasılım : Nerden : kocaeli Takım : galatasaray Kayıt tarihim : 17/12/08
| Konu: Geri: :: Spider-Man Hikayesi :: C.tesi Ara. 26 2009, 09:29 | |
| çok sağol murat abi bizim liderimizsin bu sitede | |
|
--Yu-Gi-Oh-- Moderatör
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 26 Adım : Yavuz Mesaj Sayım : 3972 Doğum Yılı : 07/07/98 Rep Seviyem : 71 Rep Puanım : 8528 Nasılım : Nerden : GELDİK NEREYE GİDİYORZ Lakap : Adanalı Takım : FENERBAHÇE Kayıt tarihim : 28/01/09
| Konu: Geri: :: Spider-Man Hikayesi :: C.tesi Ara. 26 2009, 10:08 | |
| | |
|
Rey Cena Moderatör
Uyarı : Cinsiyet : Yaşım : 26 Adım : Emre Mesaj Sayım : 5536 Doğum Yılı : 16/07/98 Rep Seviyem : 294 Rep Puanım : 25983 Nasılım : Nerden : Gelcen mi? xD Lakap : Morrison Takım : Gs Kayıt tarihim : 16/03/09
| Konu: Geri: :: Spider-Man Hikayesi :: Cuma Ocak 08 2010, 09:44 | |
| | |
|